Youtube logo
Menu

Over ons - Over Monacor - Over ons

 

 

 

“Monacor; kwaliteitsoplossingen in geluid, verlichting en beveiliging.”

 

Dagelijkse levering van meer dan 4.500 producten

Ruim 50 jaar ervaring op de internationale markt   

We beschikken over een magazijn van 11.000 m2

Eigen Technische Dienst in huis

 

Het verhaal van Monacor International begon ruim 50 jaar geleden. Gedurende die 5 decennia is er in onze branche veel veranderd, maar wat altijd gelijk is gebleven, is: 


“Monacor is kwaliteitselectronica. Een organisatie die met haar tijd meegaat en te allen tijden de hoogste kwaliteit en de beste service garandeert. Én dit altijd zal blijven doen.” 

 

 

 

 

Monacor Nederland
Monacor Nederland bestaat uit een team van 15 medewerkers met een passie voor professionele audio, verlichting en bewakingsapparatuur.

Sinds jaar en dag zijn wij dé specialist op het gebied van geluid, verlichting en beveiligingsprojecten. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring, een persoonlijke benadering en veel (product)-kennis in huis. Kennis de wij graag met u delen!

 

Professionele apparatuur van Monacor

Op al onze professionele apparatuur zit standaard twee jaar garantie en voor alle producten geldt; vandaag besteld, uiterlijk de volgende dag in huis. Wij hebben veel artikelen op voorraad in ons eigen magazijn. Zo niet, dan kunnen we gebruik maken van de 11.000 vierkante meter grote magazijnen in ons buurland Duitsland.

 

Internationaal zijn we ruim 50 jaar aan het werk. Onze ervaring en onze omvang levert u bruikbare voordelen op. Een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en veel kennis. Heel veel kennis! 
We denken écht met u als installateur mee. Van begin tot eind. We verdiepen ons in uw wensen en eisen. Wij zijn in staat om de oplossing voor u uit te tekenen én te ontwerpen. 

Kennis én samenwerking; een gouden combinatie!

 

U kunt ons ook altijd raadplegen als het gaat om combinaties van producten binnen uw huidige apparatuur. Als u twijfelt over eventuele aansluitingen nemen wij deze twijfel graag bij u weg door te controleren of de apparatuur past.

 

Úw professionele partner in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten

Wij zijn adviseur en aanspreekpunt voor de professionele installateur, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht als zij op zoek zijn naar geluid, verlichting of beveiligingsprojecten. Hen helpen we aan adressen van de beste en de dichtstbijzijnde leveranciers.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze werkwijze of onze producten? Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van extra informatie en deskundig advies!


Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact