Youtube logo
Menu

- Zavio -

 

Camera’s en beveiligingsoplossingen van Zavio

Het merk Zavio is in 2006 opgericht. Het is een sterk merk met de focus op IP. IP staat voor “Internet-Protocol”. Door deze innovatieve oplossing is het mogelijk om beeld en geluid op te nemen en dit rechtstreeks te streamen via het internet. Op deze manier kunt u, waar ook ter wereld, uw eigendommen bekijken en bewaken.

Sinds de oprichting in 2006 biedt het merk een breed scala aan nieuwe producten aan. De inzet voor innovatie, kwaliteit en continue verbetering van Zavio, wordt weerspiegeld in de camera’s en beveiligingsproducten die zij aanbieden. Installateurs wereldwijd kiezen om die reden voor Zavio.

De fabrikant van de gebruiks- en installatie vriendelijke IP camera’s stopt veel energie in hun afdeling Klantenservice. Zavio ziet dit als haar meest waardevolle afdeling. 

Dankzij deze werkwijze voorzien zij hun klanten van een optimale ondersteuning tijdens de installatie van de Zavio beveiligingsproducten.

 

Bewakingscamera’s en beveiligingsoplossingen

De IP-camera’s en beveiligingsoplossingen van Zavio leveren een superieure beeldkwaliteit. Vanuit een technisch oogpunt is deze beeldkwaliteit gericht op drie punten, namelijk op:

  • Geavanceerde beeldverwerking technologie
  • Progressieve audio/video compressie technologie
  • Juiste selectie van geschikte beeldsensoren en lenzen

IP-camera’s van Zavio

Dankzij het innovatieve design, de geavanceerde technologieën en de gebruiksvriendelijke oplossingen heeft Zavio wereldwijd erkenning gekregen voor haar IP-camera’s. Het zijn typisch producten voor de professionele installateur en de beveiligingsexpert. Kwaliteitsproducten, voorzien van een hoog gebruikersgemak, tegen concurrerende prijzen.

 

Meer informatie over de bewakingscamera’s en beveiligingsoplossingen van Zavio?

Kort samengevat worden de beveiligingscamera’s van Zavio omschreven als gebruiksvriendelijke, betrouwbare bewakingscamera’s met een superieure video kwaliteit. 

 

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over de bewakingscamera’s en beveiligingsoplossingen van Zavio? Neemt u dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres. Onze medewerkers zullen u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.

Monacor is uw partner in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten. Naast onze professionele samenwerking met dealers, kunnen wij de particulier ook helpen aan de juiste contactgegevens van de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Neem ook eens een kijkje in ons aanbod van andere merken, zoals: Monacor, Fermax, Focon, Eldes, IMG Stageline en JTS. 

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan 

Populaire producten van Zavio

- Beveiligingscamera B6220E -
- Netwerkrecorder NVR800E -
- Dome camera D6210E -

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact