Youtube logo
Menu

- Monacor -

 

Audio en beveiligingstechniek 

Het verhaal van Monacor begon ruim 50 jaar geleden. En gedurende die 50 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie die inmiddels werk biedt aan ongeveer 400 medewerkers én in heel Europa vertegenwoordigd is.

Het assortiment van Monacor, bestaande uit PA apparatuur en beveiligingsproducten, omvat meer dan 4.300 producten. Monacor onderscheidt zich door haar grote verscheidenheid aan audioproducten. Daarnaast stellen zij hoge eisen aan zichzelf ten aanzien van de kwaliteit en service van de PA systemen en beveiligingsproducten.
Kwaliteits electronica, dát is Monacor!

 

PA audio systemen

Monacor biedt een grote diversiteit aan PA audio apparatuur en beveiligingsproducten aan. Deze apparatuur wordt gekenmerkt door een goede prijs/kwaliteit verhouding, gecombineerd met een fris design.

Het audio assortiment wordt voortdurend aangepast aan de behoeften van de consument en de ontwikkelingen in de markt. Een merk dat écht met de tijd mee gaat.

Wij garanderen snelle levertijden. Uw producten worden uiterlijk de volgende dag geleverd. Naast onze eigen voorraad, maken we gebruik van het 11.000 vierkante meter grote magazijn van ons hoofdkantoor in Duitsland.

 

Meer informatie over PA systemen van Monacor?

U, als installateur, profiteert van ons complete assortiment van PA audio systemen en beveiligingsproducten. Wij leveren service, betrouwbare producten en kwaliteit.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over de PA systemen en beveiligingsproducten van Monacor? Neemt u dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

 

Wij zijn uw professionele partner in verlichting, geluid en beveiligingsprojecten. Deze producten leveren wij via een groot netwerk van installateurs en wederverkopers. Particulieren helpen wij uiteraard ook. Wij verwijzen hen door naar de dichtstbijzijnde verkooppunten.

 

 

Monacor is niet het enige merk waar ons aanbod uit bestaat. Ook voor Focon, Zavio, Fermax, IMG Stageline, JTS en Eldes kunt u bij ons terecht!

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan

Populaire producten van Monacor


- Luidsprekerregelaar ATT-235/WS -

- PA versterker PA-702 -

- Inbouw luidspreker EDL-612 -

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact