Youtube logo
Menu

- JTS - Just True Sound -

 

JTS

JTS staat voor “Just True Sound”. Het merk kenmerkt zich door het leveren van optimale geluidsprestaties, betaalbaarheid en betrouwbaarheid. JTS gelooft dat ze met goede muziek en goed geluid, van de wereld een betere plek kunnen maken. Hun missie: “de beste zijn én blijven in het produceren van geluidservaringen, door voortdurend de kwaliteit van de technologie te verbeteren”, sluit hier naadloos bij aan. Deze missie volgen zij al meer dan 35 jaar met veel succes op.

 

JTS microfoons

JTS is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van microfoons en microfoon producten. De door hen ontworpen microfoons zorgen voor een adembenemend geluid en zijn bestemd voor allerlei verschillende soorten muziekinstrumenten. Het assortiment bestaat uit zowel bedrade microfoons als draadloze microfoons, geschikt voor elke stijl of applicatie. 


Populaire microfoons van JTS zijn onder andere: RU-8011DB, RU-8012DB, RU-850LTH, RU-850LTB en CM-501.


Professionele microfoons
Het succes van de professionele JTS-microfoon is gebaseerd op het gebruikersgemak. JTS creëert met hun microfoons een optimale geluidservaring voor hun gebruikers én hun publiek.

In de afgelopen 35 jaar heeft JTS veel tijd en geld geïnvesteerd in onderzoek naar geluid. Deze kennis gebruiken zij voor de ontwikkeling van de microfoons. 

Gedurende de ontwikkelingsfase, worden zowel praktische als technische aspecten getest en gemeten.

Populaire professionele microfoons van JTS zijn: ISS20/5, UF20TB/5, UF20R/5 en UF20S/5.

 

Meer informatie over de microfoon producten van JTS?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over de audio producten of diensten van JTS? Neem dan contact met ons op en maak gebruik van het deskundig advies van onze medewerkers. Monacor is een professionele verkoper van JTS en is uw professionele partner in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten.
Onze verkoop vindt plaats via een groot netwerk van betrouwbare en deskundige dealers. Als particulier helpen we u aan de juiste contactgegevens van de dichtstbijzijnde verkooppunten.

 


Naast ons aanbod in JTS producten, beschikken wij ook over merken als Monacor, Zavio, Fermax, Focon, Eldes en IMG Stageline.

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan

Populaire producten van JTS


- Handheld microfoon JSS-20/5 -

- Breedband ontvangen UF-20R/5 -

- Breedband zender UF-20TB/5 -

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact