Youtube logo
Menu

- IMG Stage Line -

 

 

Audioapparatuur voor dj's en muzikanten

IMG Stage Line is een merk dat niet meer weg te denken is uit de muziekbranche. Met ruim 25 jaar ervaring in de muziekindustrie produceren zij professionele en krachtige audioapparatuur. Naast audioapparatuur leveren zij ook een breed scala aan lichtapparatuur.

 

IMG Stage Line staat onder leveranciers en installateurs bekend als een merk dat voortdurend in ontwikkeling is. Het merk levert apparatuur in heel Europa en wordt gezien als een professionele producent van speakers, microfoons en versterkers. Professionele audioapparatuur van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 

Het merk bevestigt dat er, vandaag de dag, meer nodig is dan een goede muzikant om een spectaculaire show neer te zetten. Aspecten als licht- en geluidsapparatuur dragen hier steeds meer aan bij.

 

Professionele speakers, microfoons en versterkers van IMG Stage Line

Muzikanten en dj’s kiezen massaal voor de professionele audioapparatuur van IMG Stage Line. De geluidsapparatuur wordt tijdens en na de productie altijd grondig gecontroleerd, waardoor er een hoogstaande kwaliteitsstandaard op de producten gegarandeerd wordt.

 

Bekijk de verschillende producten van het merk op onze website, waaronder speakers, microfoons en versterkers.

 

Meer informatie over de audioapparatuur van IMG Stage Line?

Kiest u voor professionele geluidsapparatuur van IMG Stage Line? Dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid gecombineerd met een aantrekkelijk design.

 

Of heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over de audioapparatuur van IMG Stage Line? Neem dan via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies!

 

Monacor is úw professionele partner in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten. Neem ook eens een kijkje in het assortiment van onze andere merken: Monacor, Zavio, JTS, Focon, Eldes en Fermax.

 

Als particulier kunt u ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen. Wij voorzien u in de contactgegevens van het dichtstbijzijnde verkooppunt.

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan

Populaire producten van IMG Stage Line


- PA luidspreker MEGA -DSP12 -

- LED spotlight PARC-64/RGB -

- PA luidspreker 400W MAX -

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact