Youtube logo
Menu

- Focon -

 

 

Beveiligingslampen van Focon

Monacor is de trotse leverancier van de energiezuinige led lampen van Focon. Deze led lampen worden met name gebruikt als beveiligingsverlichting. Focon biedt een breed assortiment beveiligingslampen aan. Hieronder vindt u een voorbeeld van de verschillende beveiligingsproducten van Focon.

 

Bewegingssensor lampen van Focon

De lampen met bewegingsmelder zorgen voor een forse energiebesparing en een comfortabele automatisering van het licht in en rondom uw huis. Daarnaast werkt het ook als middel tegen inbraak.
De bewegingssensor lampen van Focon beschikken allemaal over duurzame led-units. 

 

Plafondlamp met bewegingssensor

Net zoals de led lamp met bewegingssensor, is ook deze plafonnière uitgerust met een ingebouwde bewegingsmelder. De sensor in de plafondlamp schakelt de lamp aan na het waarnemen van een beweging binnen het detectiebereik. Deze plafondlamp met bewegingssensor is geschikt om de verlichting binnenshuis te regelen.

 

Led lamp met schemer automaat

De led lamp met schemer automaat is geschikt voor wandmontage. Deze buitenlamp is uitgevoerd met een ingebouwde schemerschakelaar, die als het donker wordt de led unit laat branden. Zodra de dag weer aanbreekt, dooft de lamp automatisch.

 

Led lamp met bewegingssensor

De led lamp met bewegingssensor is uitgerust met een sensor die bij beweging de buitenlamp inschakelt. Dankzij de instelbare schemerschakelaar wordt bepaald bij welke mate van duisternis de sensor actief is.

 

Meer informatie over de beveiligingsverlichting van Focon?

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie vragen hebben over de beveiligingsverlichting van Focon, neemt u dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres. Wij voorzien u graag van deskundig advies!

Naast uw professionele partner in verlichting, zijn wij ook gespecialiseerd in geluid en beveiligingsprojecten.

Deze producten leveren wij via een uitgebreid netwerk van installateurs en wederverkopers. Particulieren helpen wij uiteraard ook door hen door te verwijzen naar de dichtstbijzijnde verkooppunten.

 

Ons aanbod bestaat, naast Focon, ook nog uit de volgende merken: Monacor, Zavio, Fermax, IMG Stageline, JTS en Eldes. Neem ook eens een kijkje op deze pagina’s! 

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan

Populaire producten van Focon

- Plafondlamp sensor FO-641LED -
- Buitenlamp LED FO-668LEDSW -
- Plafondlamp sensor FO-673LED -

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact