Youtube logo
Menu

- Fermax -

Fermax intercomsystemen
"It's all about technology. It's all about people. It's all about you!"

 

Fermax is van origine een Spaans technologie bedrijf. Een Spaans familiebedrijf, gespecialiseerd in audio en video intercomsystemen.

Fermax is in 1949 opgericht en is inmiddels gekend vanwege hun unieke design, goede kwaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid. Met ruim 70 jaar ervaring in de branche, en producten die in meer dan 85 landen wereldwijd worden toegepast, is Fermax absoluut niet meer weg te denken uit de branche van audio- en video intercomsystemen.
De productie van de intercomsystemen vindt nog altijd plaats in Spanje. Op deze manier houden ze de lijnen kort. Daardoor kunnen zij de kwaliteit van hun intercomsystemen blijven waarborgen. Het merk is tevens groot geworden door de specifieke bedrijfscultuur van Fermax. Fermax richt zich op duurzame productie. Daarnaast geloven en investeren zij in jong talent en hechten ze veel waarde aan het creëren en behouden van partnerschappen met hun leveranciers en afnemers.


Audio en video intercomsystemen

Fermax is gespecialiseerd in audio en video intercomsystemen. Zij bieden analoge, digitale en IP intercomsystemen aan. Intercomsystemen waarbij goede kwaliteit en aantrekkelijk design wordt gecombineerd met installatie- en bedieningsgemak. De intercom producten zijn door een installateur gemakkelijk en snel te plaatsen. Monacor denkt proactief mee met de installateur over installatie van de systemen. Hierdoor wordt het installeren eenvoudig en profiteert de klant optimaal van zijn of haar Fermax intercomsysteem. Het merk biedt een breed assortiment van producten aan, waardoor bijna elk type bekabeling mogelijk is.


Meer informatie over de intercomsystemen van Fermax?

Kiest u voor een intercomproduct van Fermax, dan kiest u voor een aantrekkelijk design, gekoppeld aan functionaliteit en betrouwbaarheid.


Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over de audio en video intercomsystemen van Fermax? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies over de Fermax intercomsystemen en de installatie daarvan.


Als uw professionele partner in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten, attenderen we u ook graag op onze andere merken, zoals:
Monacor, Zavio, JTS, Focon, IMG Stageline en Eldes.
Naast onze samenwerking met dealers, helpen wij particulieren aan de juiste contactgegevens van de dichtstbijzijnde verkooppunten.

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan

Populaire producten van Fermax

- Intercomsysteem F05470 -
- Universal loft telephone F03399 -
- Intercomsysteem F01402 -

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact

Fermax