Youtube logo
Menu

- Eldes -

 

Alarmsystemen van Eldes

Het bedrijf is in 2005 opgericht door drie ingenieurs. Eldes, inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 70 medewerkers, produceert alarmsystemen en automatiseringsoplossingen. Eldes streeft ernaar om slimme en gebruiksvriendelijke alarmsystemen te ontwikkelen. 

De bedrijfscultuur is gebouwd op een viertal kernwaarden, namelijk: klantervaring, verantwoordelijkheid, innovativiteit en teamwork. Deze kernwaarden worden weerspiegeld in de producten van Eldes.

Het team van 70 medewerkers is onderverdeeld in een aantal specialismen. Een gedeelte van hen verzorgt de productie en logistiek van de alarmsystemen. Maar verreweg de grootste afdeling is Research & Development. Hier werken tientallen elektronica-ingenieurs, programmeurs, projectleiders en kwaliteitsbewakers.
Alle 70 medewerkers werken aan de hand van de opgestelde waarden en normen van Eldes.


Professionele draadloze alarmsystemen van Eldes
Het veelbelovende beveiligingsmerk Eldes staat bekend om haar professionele alarmsystemen.
Dankzij het team van gekwalificeerde professionals worden kwalitatief hoogwaardige alarmsystemen geproduceerd. Deze beveiligingssystemen worden continue aangepast aan de veranderingen in de markt. Dit is de sleutel tot het succes van Eldes.
De Eldes producten zijn zeer populair, met name in de installatiebranche. Dit komt door hun complete assortiment alarmproducten, op maat gemaakte oplossingen, het stijlvolle design en de gebruiksvriendelijke uitvoering van de beveiligingssystemen.

 

Kortom, voor alle professionele alarmsystemen bent u bij Eldes aan het juiste adres! Een sterk beveiligingsmerk, met passie voor haar producten.

Meer informatie over de draadloze alarmsystemen van Eldes?

Om meer informatie te verkrijgen over de alarmsystemen van Eldes, of als u vragen heeft over de producten en diensten van het merk, kunt u onze medewerkers inschakelen voor deskundig advies. Bel ons op onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail naar onderstaand e-mail adres.

 

Neemt u ook een kijkje op onze andere “merkenpagina’s”, zoals: Monacor, Zavio, JTS, IMG Stageline, Fermax en Focon.

 

Wij zijn, naast úw professionele partner in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten, ook een aanspreekpunt voor particulieren. Wij adviseren hen de beste en dichtstbijzijnde verkooppunten.

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan

Documentatie van Eldes

 

 

 

Eldes catalogus                Eldes poster

 

 

Populaire producten van Eldes

- GSM Alarm panel ESIM264 -
- Wireless FGP EWP3 -
- Alarm systeem Pitbull -

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact