Over ons

Disclaimer

Disclaimer 

Informatie op deze website wordt zonder enige vorm van garantie verstrekt. De informatie op onze website is zo nauwkeurig en actueel mogelijk, maar we geven geen garanties over de nauwkeurigheid, volgorde, tijdigheid of volledigheid van de inhoud van de website en publicatie zonder voorafgaande kennisgeving. van de website op het web.
Monacor Nederland bv aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor websites die aan deze website zijn gekoppeld.

Opmerkingen / informatie op deze website zijn eigendom van Monacor Nederland bv en mogen zonder beperking worden gebruikt. Ontvangen antwoorden worden niet vertrouwelijk behandeld.

Monacor Nederland bv is niet aansprakelijk voor directe, incidentele, indirecte of punitieve schade die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van de inhoud van deze website inclusief virussen, ongeacht de nauwkeurigheid of volledigheid van dergelijke inhoud.

Alle geschillen die in verband met deze juridische verklaring ontstaan ​​en die niet in der minne kunnen worden geregeld, zijn onderworpen aan Nederlands recht in een Nederlandse rechtbank.

MONACOR INTERNATIONAL; kwaliteitsoplossingen in geluid, verlichting en beveiliging.

MONACOR INTERNATIONAL Branch Nederland bestaat uit een team van 15 medewerkers met passie voor professionele audio-, verlichtings- en bewakingsapparatuur.

Wij zijn al vele jaren de specialist in geluids-, verlichtings- en beveiligingsprojecten. Onze werkwijze kenmerkt zich door jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en natuurlijk, uitgebreide vak- en productkennis.

Privacy Statement

Leveringsvoorwaarden
Cookies

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW
U kunt ook aanmelden voor een account

Telefoon
Adres

Transportcentrum 3, 5835 CT Beugen, Nederland
KVK: Nijmegen 10025183

E-mail
Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

Van 8:30-12:30 en van 13:00-17:00