Youtube logo
Menu

- Beveiliging -

 

Beveiligingssystemen en bewakingscamera’s

In onze categorie beveiliging treft u een overzicht aan van verschillende beveiligingssystemen, bewakingscamera’s en overige beveiligingsaccessoires. Geschikt voor zowel de professional als de particulier. Uw pand, uw eigendommen en uw mensen verdienen optimale beveiliging en toezicht en dát kan. Wij leveren systemen en technologieën waarmee beveiliging, toezicht en bewaking verzekerd zijn.

 

Monacor is sinds jaar en dag dé specialist in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring, een persoonlijke benadering en veel (product)-kennis in huis. Kennis die we graag met u delen.

 

We denken met u mee tijdens het hele proces en geven op maat adviezen.
Wij doen nét een stap extra voor onze klanten en onze relaties.

 

We beschikken over een eigen technische dienst en kunnen daardoor snel schakelen.
Op onze beveiligingssystemen, bewakingscamera’s en overige beveiligingsaccessoires zit standaard twee jaar garantie. Ook zijn alle producten universeel, dus altijd passend op uw huidige apparatuur.

 

Beveiliging Zavio

De bewakingscamera’s van Zavio bewaken uw pand, uw eigendommen en uw mensen tegen inbraak, vernieling en vandalisme. De camerabeveiliging werkt niet alleen preventief, maar registreert ook alles. Een veilig gevoel dus! 

 

Het merk Zavio is een betrouwbaar merk met de focus op IP. IP staat voor "Internet-Protocol". De innovatieve camera's van Zavio maken het mogelijk om beeld en geluid op te nemen en dit rechtstreeks te streamen via het internet. Overal ter wereld kunt u uw eigendommen bekijken en bewaken.

 

Categorie beveiliging, toezicht en bewaking

Bent u in de categorie beveiliging op zoek naar:  AHD, Alarmtechniek, Camera accessoires, CCTV camera’s, COMFORT line, Draadloze transmissiesystemen, HD-SDI recorders, HD-SDI/HD CCTV, HD-TVI, HYBRID line, Monitors en beugels, Netwerkrecorders, Netwerktechnologie, Opslagmedia, PROJECT line, Signaalprocessor of video beveiligingssets? Neemt u dan een kijkje in onze verschillende product categorieën.

 

Meer weten over de beveiligingsprojecten van Monacor?

Bij Monacor bestelt u makkelijk en voordelig uw beveiligingsproducten online. Onze categorie beveiliging omvat een breed assortiment aan professionele beveiligingssystemen. Wilt u meer informatie over deze producten ontvangen? Neem contact op met één van onze medewerkers en laat u informeren. Wij voorzien u graag van deskundig advies!

 

Monacor is uw professionele partner in geluid, verlichting en beveiligingsprojecten. Wij fungeren als aanspreekpunt voor de professionele installateur en voorzien hen van deskundig advies. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Hen adviseren we graag de beste en dichtstbijzijnde verkooppunten.

 

Uw project is ons project! Vraag hier uw offerte aan


Populaire items uit de categorie 'Beveiliging'

- Kleurencamera AXC-2000BX -
- IP recorderset IOZ-408BV -

Beveiliging

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact