Youtube logo
slider

Over onze site en webshop

Hoofdpagina

Algemene startpagina, voor iedereen zichtbaar.
Na het inloggen, heb je ook toegang tot je eigen inkoopprijzen.
Een klik op het MONACOR logo brengt je terug naar de hoofdpagina.

Gebruik je liever de Back-toets en weigert die weleens? Probeer ALT+pijl-links.

Zonder aanmelden

Zonder aanmelden is er toegang tot de gehele online catalogus inclusief zoekfuncties.

De prijzen zijn de bruto-advies-verkoopprijzen.
Nieuwe artikelen hebben soms nog geen prijs. Kom na een paar dagen nog eens kijken.

In het zoekveld kun je zoeken op bestelnummer (bv 170490), de artikelcode (bv ATT-125/SI)
of op vrije tekst.

Uiteraard kun je middels het overzicht in de linkse kolom in de groepen zoeken.
Hoofdgroepen en merken staan ook bovenin. Als je een van de merken kiest, opent die in een extra browserblad.

Activeer een afbeelding bij de technische specificaties en downloads om in te zoomen.

Bij "Hier aanmelden" krijg je toegang. Vraag een gebruikersnaam en wachtwoord aan middels de knop "Nieuw?"

Nieuwe artikelen

Aanbiedingen

Contact